23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
HOME » Projekte  » PIU Banka Boterore 
REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST
REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST (INDIVIDUAL CONSULTANT SERVICES)   COUNTRY:... ...  Me shume
Terms of Reference_Assistant Financial Management Specialist
Terms of Reference_Assistant Financial Management Specialist Background As a part of the World Bank’s assistance to the Government of... ...  Me shume
Terms of Reference for Project Engineer_November
  Project Engineer Terms of Reference Background As a part of the World Bank’s assistance to the Government of Albania, a... ...  Me shume
Projekti i administrimit dhe menaxhimit tė tokės, Komponenti D. Ndėrhyrje emergjente nė zonėn Shkodėr-Lezhė
 Mė shumė… ...  Me shume
REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST
kliko ketu,, ...  Me shume
Publication of Contracts Awarded under NCB
Kliko ketu,, ...  Me shume

Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės