23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
HOME » Prezantimi 
Ndėrtimi i Impiantit tė Pastrimit tė Ujėrave tė Ndotura nė Sharrė

Financuar nga Qeveria Italiane
Ne shumen 1,123,127 Euro Kredi
Zbatuar nga PIU Shėrbimet Esenciale, ne Tiranė

Zbatimi filloi me 2017. Mbaron mė 2018.
Ecuria e projektit
Projekti do tė pėrfshijė rehabilitimin dhe zgjerimin e vend depozitimit tė mbetjeve tė ngurta tė qytetit tė Tiranės nė Sharrė.

Aktualisht eshte firmosur kontrata. Pritet fillimi i punimeve brenda muajit Mars 2018
CLICK
CLICK
CLICK

Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės