23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
HOME » Prezantimi 
Furnizimet me ujė i Qytetit Peshkopi

Financuar nga Qeveria Austriake
Ne shumen 4,000,000 Euro Kredi
Zbatuar nga DPUK, ne Dibėr

Zbatimi filloi me 2014. Mbaron mė 2016.
Ecuria e projektit
Nėpėrmjet rehabilitimit tė sistemit tė furnizimit me ujė tė pijshėm synohet furnizimi i vazhdueshėm dhe pa ndėrprerje 24 orė i popullsise sė qytetit Peshkopi si dhe pėrmiresimi i furnizimit pėr fshatrat Tomin, Pollozhan, Dohoshisht, Begjonec.

Punimet kanė pėrfunduar dhe ka filluar faza 12-mujore e garancisė. Gjatė fazės sė garancisė sė difekteve nuk ka patur problematik nė operimin e sistemeve.
CLICK
CLICK
CLICK

Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės