23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
HOME » Prezantimi 
Furnizimi me ujė i plazheve Durrės-Kavajė nga pusshpimet e Ēermės,Loti II:Linja e ujėsjellėsit me presion nga ura e Rrogozhinės piketa 426 deri nė pus-nderprerje Kavajė, pus-nderprerje Kavajė, linja e Ujėsjellėsit pus-nderprerje deri ne depon ekzistuese K

Ne shumen 933,433,147 Leke Buxheti Shtetit
Zbatuar nga DPUK, ne Tiranė

Zbatimi filloi me 2015. Mbaron mė 2017.
Ecuria e projektit
Punimet kanė pėrfunduar dhe ėshtė bėrė kolaudimi.

Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės