23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
HOME » Prezantimi 
Projekti i Kanalizimeve Korēė III dhe IV IPA 2010

Financuar nga Qeveria Gjermane (KFW), Komiteti Europian ( KE )
Ne shumen 4,018,000 Euro Grant
ne Korēė

Zbatimi filloi me 2013. Mbaron mė 2016.
Ecuria e projektit
Punimet konsistuan nė:

Ndėrtimin e rrjetit tė kanalizimeve pėr pjesėn e mbetur gjatė fazave tė mėparshme.

Punimet kanė filluar gjatė muajit Qershor 2014

Punimet konsistuan kryesisht nė:

1-Sistemi i kanalizimevenė rajonin nr.1 Blloku i Ri i Sportit, lagjia 10.

2-Sistemi i kanalizimeve nė lagjen nr.14

3-Sistemi i kanalizimeve nė lagjen nr.4, ndėrhyrje pjesore nė zonat e vogla

Tė gjitha punimet e parashikuara nė kontratėn bazė u realizuan nė masėn 100%.

Ka pėrfunduar faza 12-mujore e garancisė.

Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės