23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
HOME » Projekte  » Projekte me KfW 
Korēa IV


    Korēa IV Kanalizime tė ujrave tė zeza faza e tretė
Vlera e projektit ėshtė 15 milion euro dhe do tė financohet me kredi nga KfW.
Fillimi nė vitin 2010  Mbarimi nė muajin Gusht 2012.. Mė shumė…


Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės