23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
Furnizimet me ujė i fshatrave tė Komunės Golem (shtesė kontrate)
ne shumen 420,319,978 Leke , zbatuar nga AKUK, ne Durrės
Furnizimet me ujė i Qytetit Peshkopi
Financuar nga Qeveria Austriake, ne shumen 4,000,000 Euro Kredi, zbatuar nga DPUK, ne Dibėr
Furnizimi me Ujė dhe Saniteti nė Orikum
Financuar nga Banka Islamike pėr Zhvillim, ne shumen 12,400,000 USD Kredi, zbatuar nga PIU Islamik, ne Vlorė
Furnizimi me ujė i plazheve Durrės-Kavajė nga pusshpimet e Ēermės,Loti I
ne shumen 314,035,787 Leke Buxheti Shtetit, zbatuar nga AKUK, ne Durrės
Furnizimi me ujė i plazheve Durrės-Kavajė nga pusshpimet e Ēermės,Loti II
ne shumen 933,433,147 Leke Buxheti Shtetit, zbatuar nga AKUK, ne Tiranė
Infrastruktura Komunale III dhe IV, Faza I- Qytetet Berat, Kuēovė, Librazhd, Prrenjas, Delvin, Gjirokastėr, Lushnje, Kamėz
Financuar nga Qeveria Gjermane (KFW), SECO, ne shumen 50,140,000 Euro , zbatuar nga DPUK,

Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės


MONITORIMI I PERFORMANCĖS
PĖR SEKTORIN
E UJĖSJELLĖS-KANALIZIMEVE
NĖ SHQIPĖRI