23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
Furnizimet me ujė i Qytetit Peshkopi
Financuar nga Qeveria Austriake, ne shumen 4,000,000 Euro Kredi, zbatuar nga DPUK, ne Dibėr
Furnizimi me ujė dhe mbrojtja mjedisore e liqenit tė Shkodrės
Financuar nga KfW, ADA,SECO, Qeveria Shqiptare, ne shumen 19,450,000 Euro Grant, zbatuar nga PIU Austriak, ne Shkodėr
Furnizimi me Ujė dhe Saniteti nė Orikum
Financuar nga Banka Islamike pėr Zhvillim, ne shumen 13,351,000 Euro Kredi, zbatuar nga PIU Islamik, ne Vlorė
Furnizimi me ujė i Qytetit Bilisht
Financuar nga Qeveria Austriake, ne shumen 7,500,000 Euro Kredi, zbatuar nga DPUK, ne Korēė

Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės


MONITORIMI I PERFORMANCĖS
PĖR SEKTORIN
E UJĖSJELLĖS-KANALIZIMEVE
NĖ SHQIPĖRI